Draisma Houtbouw blijft haar kennis vergroten

Specialisten

Binnen Draisma Bouw werken veel specialisten die allemaal hun eigen vak beoefenen vanuit eigen interesses en kennis.  Er wordt alles aan gedaan om die kennis iedereen keer weer te vergroten. Zo weten we veel van allerlei materialen en kennen we ook enorm veel toepassingen, maar het kan altijd beter.

 • Waarom kennis vergroten?

  De bouw moet om, we kunnen op deze manier niet verder gaan. Er zal altijd wel op enige manier werk blijven voor traditioneel opererende bouwbedrijven, maar iedereen weet dat de bouw zo niet kan doorgaan. Er komt een keer een einde aan. Daar gaan we binnen Draisma niet op wachten en dus kwam er het besef dat BIM moet worden geïmplementeerd binnen het bedrijf. Wij ontdekten dat dit een proces is dat nooit stopt, maar het zorgt er ook voor dat de wereld aan je voeten ligt. BIM in Nederland staat nog in de kinderschoenen en iedereen roept maar wat of doet juist helemaal niets aan BIM. Om een beeld te geven. In Noorwegen kun je als bouwbedrijf niet eens meer meedingen naar overheidsopdrachten als je niet 100% met BIM kunt werken. Vergeet ook Engeland en de VS niet. Daar is BIM ook al hel ver ingeburgerd. In Nederland helaas nog niet en daarom halen wij graag onze kennis uit het buitenland.

 • Ontdekkingsreis

  Binnen Draisma Houtbouw werken nieuwsgierige en duurzaam denkende medewerkers die, uit eigen passie, elke dag weer zoeken naar een manier om kennis te vergroten, systemen te verbeteren, processen te optimaliseren en er nog meer uit te halen dan er in zit. We mogen praktisch alles proberen en soms resulteert dit ook wel eens in trial met error. Ook dat vinden we niet erg, sterker no; we moedigen het aan om te durven falen, want alleen door fouten te maken kom je vooruit. Dat maakt elke dag een grote ontdekkingsreis en wordt onze bagage steeds zwaarder, maar gaan we lachend naar ons werk en moe maar voldaan naar huis.

   

  Draisma Houtbouw.
  Zoveel meer dan alleen bouwen!

Meer weten over onze kennis?

Neem dan contact op met een van onze experts